Box Pear S.2

Ky komplet kutie 2-pjesësh i veshur me argjend e bën një element të mrekullueshëm për të shkuar nëpër shtëpinë tuaj.

SKU: 113103 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky komplet kutie 2-pjesësh i veshur me argjend e bën një element të mrekullueshëm për të shkuar nëpër shtëpinë tuaj. Kutia e madhe Pear Box dhe Pear Box e vogël i përshtaten çdo ambienti, duke sjellë një prekje magjepsëse dhe elegance në çdo hapësirë. Ideale për ruajtjen e ëmbëlsirave, çelësave.