Box La Plume Silver

Box La Plume ofron ruajtje për të gjitha llojet e bizhuterive, aksesorëve .

SKU: 113854 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Box La Plume ofron ruajtje për të gjitha llojet e bizhuterive, aksesorëve . Kjo kuti dekorative në formë pendë dallohet nga relievi i saj i bukur dhe përfundimi i shkëlqyeshëm i nikelit.