Bowl Ace Turquoise, Pink, Green

Shtimi i Bowl Ace në hapësirën tuaj të jetesës do të krijojë një atmosferë të gjallë dhe dinamike.

SKU: 115747 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Shtimi i Bowl Ace në hapësirën tuaj të jetesës do të krijojë një atmosferë të gjallë dhe dinamike. Me një dizajn të fuqishëm, ky tas nga xhami bruz do të sjellë një atmosferë të gjallë në çdo dekor. Çdo pjesë ndryshon pak në ngjyrë, model dhe madhësi.