Boston

L0

I dinjizuar, me kombinimin e tij harmonik të tipareve tradicionale dhe bashkëkohore, Boston i shton karakter çdo dhome.

149 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Jastëkët e mëdhenj përcaktojnë një dizajn linear, të rafinuar me një formë që tenton të jetë katrore. Mbështetësja mund të jetë e thjeshtë me një mbulesë të lëvizshme ose të ketë tapiceri me butona të thella, një teknikë e çmuar e punuar me dorë e kryer nga tapicierët mjeshtër. Baza përbëhet nga këmbë metalike të larta, mat, të djegura. Modulet lineare, anësore, këndore dhe gadishullit janë të disponueshme, si dhe një shezlong, një kolltuk dhe një osman.