Blanket Alaska Grey 145X170

Injektoni butësi dhe rehati në interiorin e shtëpisë tuaj me plaidin Alaska.

SKU: 113026 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Injektoni butësi dhe rehati në interiorin e shtëpisë tuaj me plaidin Alaska. Me një pëlhurë lesh artificiale me teksturë të thjesht super të butë gri të çelur. Ideale për krevatin apo divanin tuaj.