Bart

L0

A keni menduar ndonjëherë të sillni një prekje madhështie në shtëpinë tuaj, pa formalitetin e antikave origjinale?

166 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Frymëzuar nga Rokoko i shekullit të 18-të, divani Bart riinterpreton një shkëlqim të tillë. Ai shton kënaqësi dhe butësi të vërtetë në siluetën klasike duke përdorur teknikat e ditëve moderne dhe një sy të përjetshëm për detaje. Kënaquni të ‘rrumbullakosni’ shtëpinë tuaj me butësinë miqësore të divanit Bart!