Bart Armchair

L0

Kolltuku Bart sjell një lloj madhështie miqësore në shtëpinë tuaj.

53 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky vend me një vend të vetëm bën më shumë drejtësi format e rrumbullakosura të familjes Bart, veçanërisht me këmbën e kthyeshme opsionale që bën një lëvizje rrethore. Bëni një bisedë apo frymëzoheni për t’u ulur në vend Ktheni kolltukun tuaj Bart përreth dhe shijoni një këndvështrim tjetër! Nëse preferoni një konfigurim më solid, Kolltuku Bart është në dispozicion me këmbë të pjerrëta prej druri (canape) dhe pa.