JENS CHAIR

L0

Antonio Citterio interpreton modelin klasik të karrigeve kineze në një çelës bashkëkohor, duke rizbuluar mjeshtërinë e drurit të kthyer dhe të lakuar, të shtuar në lëkurë për të bërë sediljet dhe shpinat që përmirësojnë modelin.

50 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Për karrigen Jens, të dizenjuar nga Antonio Citterio me mbështetëse në dy versione dhe pa mbështetëse, zgjedhja e drurit në dushk lisi ose natyrale ofron variante të ndryshme të hijeve