Armchair Esse

Duke shtuar dhe plotësuar serinë e ndenjëseve nga familja Esse – e krijuar në të njëjtin plan frymëzues – tani kemi edhe Esse Lounge: një kolltuk me një mbështetëse edhe më të butë.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Duke shtuar dhe plotësuar serinë e ndenjëseve nga familja Esse – e krijuar në të njëjtin plan frymëzues – tani kemi edhe Esse Lounge: një kolltuk me një mbështetëse edhe më të butë. E veshur me pëlhurë, lëkurë . Forma tërheqëse e sediljes i jep kolltukut një ndjesi mikpritëse dhe mbrojtëse. Krahasuar me modelet e tjera të ​​saj, Esse Lounge është më bujare në përmasat e saj, duke treguar një natyrë të rastësishme më të orientuar drejt ofrimit të një pushimi relaksues dhe çlodhës.