Mirror Zerzuna

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

SKU: 112841 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Detaje Antique gold finish | convex mirror
Dimensione ø 41 x D. 4,5 cm

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake