AMELIA SOFA

L0

Clean lines, with a touch of warmth. Aluminum & Wood. This collection attracts you with the simplicity of its design and wins you over with its extreme comfort. A collection for any outdoor space, from a 5* hotel to a sea view cafe

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Linja të pastra, me një prekje të ngrohtësisë. Alumini dhe druri. Ky koleksion ju tërheq me thjeshtësinë e dizajnit të tij dhe ju fiton me komoditetin e saj ekstrem. Një koleksion për çdo hapësirë të jashtme, nga një hotel me 5 * në një kafe me pamje nga deti