ALEX DINNING TABLE

L0

Alex është seria e re e tabelave në madhësi të ndryshme, e dalluar nga dizajni i theksuar i kornizave sektoriale në forma të mëdha, thjerrëzore.

118 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Tri forma dhe madhësi të ndryshme: drejtkëndëshe në tre gjatësi (cm 230, 280 dhe 340 dhe gjerësi cm 110), e rrumbullakët (diametër cm 180) dhe katrore (cm 160). Korniza “sharre” e lidhur me kryqëzimin është bërë nga poliuretani i fortë me futje metalike të vizatuara në ngjyra me shkëlqim ose saten të koleksionit B&B Italia. Ekziston një gamë e gjerë e përfundimeve të majave, nga drita e krehur, gri, e zezë e krehur, lisi i tymosur, eukalipt me shkëlqim me shkëlqim dhe wenge natyrore deri në përfundime saten ose me shkëlqim në gjashtëmbëdhjetë ngjyra, nga e zeza Marquinia dhe mermeri noir Sahara me shkëlqim poliestër me shkëlqim ose Carrara mermer i bardhë “venatino statuarietto” me fund poliesteri mat në xham prej bronzi ose gri pasqyre. Versioni i rrumbullakët lejon mundësinë e pozicionimit në qendër të tryezës të një tabaka rrotulluese të kthyeshme, të bërë me përfundime me shkëlqim ose saten, në dru ose në mermer.