Ago Sofa

L0

Një koleksion i kolltuqeve dhe divaneve të ulur dy dhe tre, me një linjë minimaliste dhe formale.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Këmbët e pjesëve kujtojnë formën e një gjilpëre, përmes syrit të së cilës filli që krijon strukturën e pëlhurës së pjesës së veshur me patë poshtë. Struktura e bazës është në dispozicion në arrë të ngurtë Canaletto ose në metal të lëngshëm me një përfundim bronzi ose titani, një version i rafinuar me një aromë hi-tech. Linjat moderniste të Ago janë zbutur nga disa jastëkë për t’i shtuar si pajisje, për një efekt të këndshëm të fshikëzimit.