Agathos

L0

Vende të gjithanshme, të adaptueshme për zona të ndryshme të shtëpisë.

165 Views

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Vende të gjithanshme, të adaptueshme për zona të ndryshme të shtëpisë. Kolltukët Agathos, në versionin fiks, janë të disponueshëm me këmbë në çelik të ndezur me ngjyra të kromuara, të bronzuara me nikel ose të mbuluara me dru të fortë, të disponueshëm në përfundimet e lisit të lehta të krehur, të lisit të zi të krehur, të lisit gri ose të lisit të lyer me tym. Mbulesa e sediljes është në dispozicion në pëlhurë ose lëkurë. Në versionin kthyeshëm ato janë në dispozicion me shpinë të lartë ose të ulët dhe ato kanë një mbulesë rrëshqitëse në dysheme.