Adam Sofa

L0

Një divan shumë modular me një vijë të fortë dhe të thjeshtë grafike.

263 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një vijë e fortë dhe e thjeshtë grafike përcakton strukturën e gamës së ulëseve Adam, ndërsa mbulesat prej lëkure, pëlhure zbusin pamjen e tyre.