Tray Grimoldi

Lërini përshtypje të ftuarve tuaj në mbrëmjen tuaj të radhës me tabakanë Grimoldi.

SKU: 110498 Kategoritë:
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim


Lërini përshtypje të ftuarve tuaj në mbrëmjen tuaj të radhës me tabakanë Grimoldi. Një sipërfaqe elegante për kokteje, kjo tabaka elegante luksoze përmban një xham të brendshëm të pasqyruar të pjerrët për një ambient reflektues dhe një kornizë bronzi të lëmuar. Pamja është e kompletuar me doreza të vogla cilindrike prej druri për të parandaluar shenjat e gishtave në sipërfaqen prej pasqyre.”