Medwood

Veko Group pjesëmarrëse në panairin MEDWOOD Expo Athinë Greqi, gjatë datave 1-4 Prill 2022.

Faleminderit të gjithë partnerëve tanë ekzsitues dhe atyre të rinj që krijuam, për bashkëpunimin gjatë këtyre ditëve produktive për të gjithë ne.

Veko Group prezantoi eksperiencën disa vjecare në industrinë e përpunimit dhe tregëtimit të lendës drusore si dhe të gjitha produktet e group-it që disponon.

Faleminderit që ishit pjesë e stendës sonë! 

X