”Urgjenca e Pediatrisë” QSUT

‘Urgjenca e Pediatrisë” në QSUT tashmë e përfunduar, me veshjen e dyshemesë homogjene Vinil me standardet më të larta që një ambient i tillë kërkon, është njē nga projektet tona të fundit.

Grabo Fortis është një dysheme me strukturë te qëndrueshme dhe kundër rrëshqitjes. 
Dyshemeja Vinil Fortis falë sipërfaqes i-GUARD dhe çertifikimeve te posaçme per ambiente spitalore, ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj kimikateve dhe agjentëve pastrues, prandaj është zgjidhja më e qëndrueshme dhe e besueshme.

Ne si bashkëpunëtorë në këtë projekt, jemi krenarë që punimet, si gjithmonë, jane kryer në përputhje me standardet më të larta që mjeksia kërkon, duke ofruar cilësisë maksimale.

Veko. Kualitet në çdo hap!

X