Trajnim ”VEKO & EGGER”

Të punosh me ”VEKO&EGGER” do të thotë të zhvillohesh vazhdimisht duke hedhur hapat e duhur përpara së bashku.

Kjo na siguron aftësitë që na bëjnë të aftë për të qëndruar gjithmonë të parët për të ardhmen.

Çdo sezon/vit, EGGER në partneritet me VEKO Group ofron trajnime të ndryshme, që mund të ofrohen në Tiranë për të gjitha dyshemetë e laminuara dhe jo vetëm.

Çdo punonjës dhe bashkëpunëtor i VEKO Group ka mundësinë të zhvillohet personalisht dhe profesionalisht.

Seminar i zhvilluar në ambientet e Hotel PLAZA për koleksionet dhe zhvillimet e reja.

X