”Meet me at… ”

Veko Concept-Architects Zone

Veko Concept pati mundësinë, gjatë eventit të organizuar pranë showroom-it tonë me datë 3-Mars, të ndante me të gjithë ju si profesionistë dhe bashkëpunëtorë të këtij rrugëtimi, VEKO DIGITAL.

 Të gjitha mjetet tona dixhitale të vëna në dispozicion, tashmë janë të nevojshme dhe të vlefshme për çdo projekt të ardhshëm, si facilitet në punën e përditshme.

Duke shkëmbyer risite dhe produktet e reja inovative, duke shijuar koleksionin tonë të ri, duke kërkuar për interierët perfektë dhe duke dizejnuar koncepte të reja, prania juaj e bëri ”MEET-Day ” tonë edhe më të suksesshëm.

Shumë të lumtur që eventi ” MEET ME AT.” u kremtua në mënyrën më të mirë nën shoqërinë e muzikës Live , koteileve speciale dhe ushqimit të shijshëm.

Ishte kënaqësi që ju kishim të gjithëve në MEET-DAY!

JU FALEMINDERIT TË GJITHËVE!

X