Voskopoja Trail Running

Wild-Run. Voskopoja Trail Runing.
12 Shtator 2021

Një garë për të gjitha kategoritë, plot energji, e ndërtuar në atë mënyrë ku ju mumd të vraponi në zonën historike të Voskopojës dhe të shijoni natyrën.

Kënaqësi që jemi suportues të këtij eventi dhe falenderues ndaj organizatorëve që japin më të mirën ndaj komuniteti.
Le të vrapojmë të gjithë së bashku për një jetë më të shëndetshme.

X