DEROPOLI Run!

DEROPOLIRun-Gjirokastër, Sezoni 2 -të u përfundua, duke lënë pas emocione të jashtëzakonshme për tu ndjerë!


Veko Group si gjithmone mbështeti këtë ngjarje argëtuese por në të njëjtën kohë edhe sfiduese për qytetarët.

 Momente emocionuese, buzëqeshje dhe duartrokitje shoqëruan gjatë garën.

Disa fotografike shkëputur nga #2ndDEROPOLIRun të cilat do ti mbajmë mend gjatë deri në verën e ardhshme për t’u takuar përsëri.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X