Veko në Tirana Triathlon

Promovimi i sportit dhe aktivitet fizike të vazhdueshme, të cilat sjellin një mënyrë jetese të shëndeteshme, janë një përgjegjësitë shoqërore që VEKO GROUP e mbështet gjithmonë.

Triathlon është një sport, që bashkon tre disiplinat sportive më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm, vrap.

Veko Group mbështeti këtë garë argëtuese por në të njëjtën kohë edhe sfiduese për qytetarët.

Fragmente të shkëputura nga #Tiranatriathlon.

Veko në Tirana Triathlon
Veko në Tirana Triathlon
Veko në Tirana Triathlon
Veko në Tirana Triathlon
Veko në Tirana Triathlon
Veko në Tirana Triathlon
Veko në Tirana Triathlon
Veko në Tirana Triathlon
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X