Training Day by VEKO

     Prof.Dr. Georgeos Dalos

Drejtues i Kontrollit Cilësor

Produkte të Drurit | Mobilje |Konstruksioneve prej Druri

SEMINAR-TRAJNIM

”Tregtim Druri  |Përpunime Druri | Ndërtime Druri”

Trajnimi u mbajt më datë 25 dhe 26 Shkurt 2020, ora 10:00-14:00, pranë ambjenteve te kompanisë Veko.

Trajnimi u udhëhoq nga eksperti Prof.Dr Georgeos Dalos, Drejtues i Kontrollit Cilësor për produkte të Drurit , Mobiljeve dhe Konstruksioneve prej Druri.

Temat që u zhvilluan:

  • Struktura dhe Natyra e Drurit
  • Vetitë Kimike dhe Mekanike të Drurit
  • Produktet e Drurit
  • Kontrolli Cilësor i Produkteve prej Druri
  • Zotërimi i Njohurive për konstruksionet
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X