Rrjeti Laboratorik-QSUT

Tashmë, projekti “Rrjeti laboratorik” në QSUT, është përfunduar dhe ne si bashkëpunëtorë në këtë projekt, jemi krenarë që punimet jane kryer në përputhje me standardet më të larta që mjeksia kërkon.Ky  laborator i mbështetur nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, zgjeron kapacitetet e testimit, me cilësi dhe siguri  për identifikimin e të prekurve nga COVID19.Shtresa e veshjes së dyshemesë homogjene e vinylit është bërë nga PVC e qartë transparente pa përdorur mbushës, duke ofruar një rezistencë të lartë ndaj veshjes. Graboplast-PVC falë trajtimit të veçantë në sipërfaqe eliminon mikroorganizmat, si viruset dhe bakteret pa përdorimin e kimikateve.Projektet tona orientohen drejt cilësisë maksimale me faktor kryesor sigurinë dhe zbatimin e afateve me përpikmëri, duke ndërtuar me klientët marrëdhënie të forta dhe afatgjata, bazuar në besim dhe transparencë reciproke.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X