Projekti i Muajit – ”Montessori Tirana” (School)

”Arsimi është metodë baza e përparimit dhe e reformimit social”~ Xhon Djui
Ndaj, jemi shumë krenar që Veko, me produktet e drurit, ka kontribuar në një qasje perëndimore si në infrastrukturë, ashtu edhe në konceptim në projektin e shkollës Montessori Tirana, duke dhene një shembull frymëzimi edhe për shkollat e tjera.
Produktet e Vekos janë të çertifikuara nga TUV Austria. Parimi jonë bazë, si në çdo projekt, ka qenë cilësia superiore.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X