Një mënyrë e re për të luftuar pandeminë.

Dyshemeja Silver Knight shkatërron deri në 99.9% të llojeve të Covid-19.

Produkti i ri i Graboplast, Silver Knight Tempo, është zhvilluar posaçërisht për të luftuar epideminë, pasi është shumë efektive në shkatërrimin e baktereve dhe viruseve.Falë ndërtimit të tij të veçantë të sipërfaqes, eliminon mikroorganizmat, si viruset dhe bakteret pa përdorimin e kimikateve.Sipërfaqja antibakteriale Grabo Silver Knight, tani është gjithashtu me kosto ekonomike.Përdoret kryesisht si veshje e dyshemesë në spitale.

Veko. Kualitet në çdo hap!

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X