Equos Resort

Është kënaqësi të prezantojmë një nga projektet e këtij sezoni me Equos Resort, aquaparku më i madh ne rajon. VEKO, përmes kompanive më prestigjoze europiane ofron në tregun shqiptar dysheme(decking), të cilësisë së lartë  brenda të gjithë standardeve dhe çertfikimit që kërkon një produkt ekologjik.
EPW,është dyshemeja ideale për tu vendosur pranë ujit dhe rreth pishinave pasi nuk ndikohet nga produktet kimike të përdorura në pishinat e zakonshme.
Rezitente ndaj rrëshqitjeve dhe rrezeve UV.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
X