Zio Dinning Table

L0

Në shumicën e familjeve tryeza është pjesa qendrore e dhomës së ngrënies, zemra rreth së cilës familjet mblidhen, argëtohen dhe pushojnë.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Shumë kujtime të veçanta sillen rreth pranisë së saj. Me pamjen e tyre të hijshme dhe detajet e rafinuara, tryezat Zio nga Marcel Wanders sjellin një stil të stilit në çdo moment.