Wine Cabinet Highland Oak

Paraqisni koleksionin tuaj të pijeve dhe verërave në kabinetin DeLaRenta të stilit modern të shekullit të mesëm.

SKU: 111464 Kategoritë: , , ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Paraqisni koleksionin tuaj të pijeve dhe verërave në kabinetin DeLaRenta të stilit modern të shekullit të mesëm. Me dollapin e tij prej rimeso të larë dhe stendën prej bronzi të krehur, ky dollap pijesh do të jetë një shtesë me stil dhe e dobishme për hapësirën tuaj të jetesës. Për shkak të siluetave të tyre trekëndore dhe drejtkëndore, dyert e kabinetit me siguri do të tërheqin vëmendjen. Hapini ato për të zbuluar barin tuaj më të mirë në shtëpi dhe për të trajtuar mysafirët tuaj me pijet e tyre të preferuara.