Draper Mirror Set.6

Seti i Eichholtz me 6 Mirror Draper ofron një mënyrë unike për të shtuar stil në shtëpinë tuaj, duke ruajtur iluzionin e hapësirës shtesë.

SKU: 108204 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz

Përshkrim

Seti i Eichholtz me 6 Mirror Draper ofron një mënyrë unike për të shtuar stil në shtëpinë tuaj, duke ruajtur iluzionin e hapësirës shtesë. Të kornizuar, secila pasqyrë në grupin 6 ndryshon në dizajn nga forma të thjeshta ovale dhe drejtkëndore në forma më të pazakonta si yjet dhe gjashtëkëndëshat. Vendosini këto silueta të parregullta së bashku në një mur të brendshëm për një pamje tërheqëse ose përdorni individualisht ose në çifte për dekorim në dhoma të shumta.