Vase Avance S

L0

Jepini një ndjesi organike por industriale shtëpisë tuaj me artin Avance S Vase.

144 Views
Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo vazo prej xhami në lulëzim me ngjyrë rërë shton strukturën dhe aftësinë bashkëkohore në dekorin tuaj. Dora e fryrë nga artizanët e aftë, secila vazo është krejtësisht unike.