CARPET CROWN 200 X 300 CM

L0

Pse ta lini dyshemenë tuaj të jetë e thjeshtë dhe e zhveshur kur mund t’i shtoni ngrohtësi dhe cilësi asaj me qilim të mrekullueshëm gri Crown Carpet prej 200 x 300 cm?

100 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me modelin e saj të ngritur të waffle, kjo qilim bukuroshe me pirg të ulët krijon një vend të strukturuar me dy ngjyra në dyshemenë tuaj. E punuar me dorë e grumbull 100% viskozë, kjo tapet drejtkëndëshe është ideale për zonën tuaj të ndenjëses.