Upper Sofa

L0

Eleganca mund të heshtë vetëm. Kjo vlerë është kthyer në frymëzim për sipër.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Isshtë një produkt ndryshe me vijë të drejtë i motivuar nga nevoja e njerëzve për të jetuar në shtratin e tyre dhe për të shijuar komoditetin e tij në çdo kohë të ditës. Theksi është dhënë në detajet e skajit dhe përfundimet që e bëjnë atë të përputhet në mënyrë të përkryer me divanin estetik urban. Këmbët janë çupë në krom të zi dhe ulëse në pendë pate.