Up And Down

L0

Rreth Libri Drita Lart dhe Poshtë vjen me drita LED të ndërtuara në shalë që shkëlqejnë lart për të ndriçuar raftin e librave.

105 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo është një raft librash i montuar në mur me një kornizë druri të llakuar dhe rafte qelqi, që përmban një dizajn origjinal grafik që thekson thellësinë e tij