TV Cabinet Military

L0

Kabineti i TV Ushtarak është i përshtatshëm për të dy klasikët dhe ambientet e brendshme bashkëkohore.

Out of stock

Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një dizajn i thjeshtë por i fortë në përfundimin modern të drurit të zi me pajisje nikeli i jep kësaj kredence tërheqje të përjetshme.