Trolley Townhouse

L0

Shërbeni kokteje dhe pije të tjera në stil me Townhouse Trolley.

99 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo karrocë përrallore ka një kornizë elegante të përfunduar prej ari të lakuar që mban dy nivele xhami të tymosur të errët. E përsosur për derdhjen dhe ruajtjen.