Husk Tray

L0

I dobishëm në mjedise shtëpiake me modelin e tij të bazuar në një tabaka rrethore metali.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

I dobishëm në mjedise shtëpiake me modelin e tij të bazuar në një tabaka rrethore metali. E pikturuar e bardhë ose e zezë, pjesa e sipërme gjithashtu ka një fund bakri për një material antik që dikur shoqërohej me estetikën klasike, dhe i cili është rishikuar sot me ndjeshmëri moderne.