Trolley Beverly Hills

L0

Dhuroni pak magjepsje të Hollivudit në shtëpinë tuaj me karrocën e Beverly Hills.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo pjesë mahnitëse përmban një kornizë të lëmuar çeliku inox me çelik të pandryshkshëm të lëmuar dhe xham pasqyrë të pjerrët. Një shtesë e përsosur për të shërbyer pije dhe kokteje, e lehtë për t’u lëvizur për shkak të rrotave të saj ricin dhe dorezës së saj të hijshme.