Chair Trapezium

L0

Zhvendosuni në Karrigen e Trapezit të frymëzuar nga Art Deco, e cila me siguri i jep dekorit të shtëpisë tuaj faktorin wow.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me kornizën e saj në formë predhe, tapiceri të thellë bruz Cameron, dhe këmbë bronzi të ngushta, kjo ulëse e mrekullueshme nxjerr shkëlqim të cilësisë së mirë.