Tjegulla Bituminoze Finlandeze

Tjegullat Bituminoze Finlandeze nga kompania Kerabit, janë një nga produktet finlandeze me cilësinë më të lartë
që VEKO ofron.

Kategoritë:
Brandet: Brands

Përshkrim

Disa nga karakteristikat e tyre janë:
▪︎100% të papërshkrueshme nga uji
▪︎Rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë dhe ngricave
▪︎Mundësojnë izolim akustik
▪︎Kanë qëndrueshmëri në sipërfaqe
▪︎Shumëllojshmëri modelesh
▪︎Kanë simbolin “Flag” për cilësinë më të lartë Finlandeze