Telescope Maritime

L0

I montuar në një trekëmbësh prej druri, Teleskopi Detar është një shtesë elegant në dekorin tuaj.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Duke shfaqur këmbët e zeza me pajisje nikeli dhe lëshime vidash, ky teleskop detar është i rregullueshëm në lartësi.