Box Aloha

L0

Shtoni një prekje të sofistikuar në dhomën tuaj të gjumit, sallonin ose dhomën e ngrënies me Kutinë e mrekullueshme Rectangular Aloha.

129 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo kuti magazinimi e klasit të lartë është bërë prej çeliku inox të lëmuar dhe rrezaton hijeshi ekzotike. Kapaku përmban një kopje të punuar me përpikmëri të një lëvore deti të Lambis lambis ose merimangës merimangë.