Mirror Belgo

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake

SKU: 110672 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Detaje Polished stainless steel | gold finish
Dimensione 94 x 94 x D. 5 cm

Përshkrim

Eichholtz dizajnon koleksione të sofistikuara sinonim të mobiljeve luksoze elegante dhe të përjetshme dhe pajisje shtëpiake