Table Lamp Robbins

Përzieni stilin bashkëkohor dhe tërheqjen moderne të shekullit të mesëm me llambën e tavolinës Robbins.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Përzieni stilin bashkëkohor dhe tërheqjen moderne të shekullit të mesëm me llambën e tavolinës Robbins. E përcaktuar nga një bazë llambash skulpturore me përfundim prej bronzi mat dhe alabastër të bardhë, kjo llambë mbresëlënëse tavoline me abazhur të bardhë krijon një estetikë elegant dhe të sofistikuar në brendësinë tuaj.