Random Light II

L0

Random Light II transmeton një ndjenjë thjeshtësie, lehtësie dhe një prekje magjie në një stil bashkëkohor.

117 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Për shkak të mënyrës se si janë bërë, çdo Random Light është unike. Ata nuk janë kurrë plotësisht të rrumbullakët, por gjithnjë bukur transparent dhe delikat.