Sunrise

L0

Projektuar nga Gino Carollo, Sunrise është një dollap me tre ose katër dyer të vendosura krah për krah, me linearitet absolutisht formal.

231 Views
Kategoritë: , ,
Brandet: Bonaldo
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Thelbi stilistik dhe përfundimi i sofistikuar, linjat e pastra, të thjeshta, gjeometrike, të cilat janë rigoroze dhe jashtëzakonisht elegante për një element mobiljesh që padyshim është vetëm minimal, por në të vërtetë është befasues, si dhe i fortë dhe funksional. E përsosur për ambiente banimi dhe ngrënie, Dawn është bërë në dru llak mat, i disponueshëm në dy ngjyra elegante, i aftë të integrohet në mënyrë perfekte me larminë më të gjerë të stileve. Raftet e brendshme, në xham, bëjnë të mundur organizimin e përmbajtjes në mënyrë të rregullt. Në versionin Sunrise Light, me një dritë të pajisur në ndarje të dukshme, dizajni merr një shënim të mëtejshëm të funksionalitetit dhe stilit.