Sierra Carpet 11 200×290 cm

Osta është një prodhuese autentike belge e qilimave “handmade”.

Dimensions 200x290 Thickness (cm) 1.70
Country of origin Belgium
Design Abstract
Colour Grey
Secondary colors Orange
Material Polyester, Decolan
Fabrication Woven carpets
Anti-static No
Anti-allergic No

Përshkrim

Osta është një prodhuese autentike belge e qilimave “handmade”.Reputacioni në mbarë botën është krijuar përmes përvojës 80 vjeçare në industrinë e gërshetimit. Cilësia e produktit dhe kënaqësia e klientit garantohen nga secili punonjës i kompanisë.