Sideboard Tecno

Komedinat këto mobilje të dobishme por të çmuara kanë të gjithë hijeshinë e një shuplakë tradicionale. Pianca kombinon të gjitha avantazhet e modularitetit me përdorimin e një game të gjerë të llaqeve dhe pyjeve të bukura.

SKU: 2P2Y5 Kategoritë: , Tag:
Brandet: Pianca

Përshkrim

Komedinat këto mobilje të dobishme por të çmuara kanë të gjithë hijeshinë e një shuplakë tradicionale. Pianca kombinon të gjitha avantazhet e modularitetit me përdorimin e një game të gjerë të llaqeve dhe pyjeve të bukura.