Sensoria Chair

L0

Linja të plota, dizajn elegant, stil i përjetshëm. Koleksioni Sensoria në strukturë alumini dhe pjesa e pasme e endur me litar, mund të përdoret brenda ose jashtë për të krijuar një ambient të veçantë.

199 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Linja të plota, dizajn elegant, stil i përjetshëm. Koleksioni Sensoria në strukturë alumini dhe pjesa e pasme e endur me litar, mund të përdoret brenda ose jashtë për të krijuar një ambient të veçantë.